Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اجتماعی کشور از ایجاد سامانه تصمیم در ۲۲ استان برای اجرای مشاوره‌های قبل از طلاق خبر داد و گفت: ثابت ماندن شاخص طلاق در کشور نشان اثرگذاری عملکرد و تلاش تمام دستگاه‌ها‌ست. ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۳ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، تقی رستم وندی شامگاه گذشته در جلسه کارگروه اجتماعی استان سمنان با اشاره به روند رو به رشد افزایش آسیب‌های اجتماعی در جهان اظهار داشت: افزایش این آسیب‌ها در کشورهای پیشرفته اروپایی و آمریکایی باعث به صدا درآمدن زنگ خطر در دیگر کشورها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فقر و محرومیت از عمده ترین آسیب‌های اجتماعی هستند و ارتباطی مستقیم بین فقر و محرومیت و آسیب‌های اجتماعی وجود دارد گفت: حوزه اقتصاد کشور متأثر از آسیب‌های اجتماعی است.

رئیس سازمان اجتماعی کشور با بیان اینکه وضعیت اقتصادی افراد هر جامعه در افزایش یا کاهش آسیب‌های اجتماعی همچون سرقت و خشونت نقش دارد گفت: بی‌توجهی به آسیب‌های اجتماعی می‌تواند منجر به ایجاد چالش های سیاسی و امنیتی در کشور شود.

قزوین| هویت‌زدایی دینی مهم‌ترین آسیب اجتماعی پیش روی جوانان استتشکیل ستاد ویژه در بهزیستی برای 5 آسیب اجتماعیحاشیه نشینی از مهم‌ترین آسیب اجتماعی در استان مرکزی است

رستم وندی یکی از راهکارهای کاهش آسیب‌های اجتماعی را تقویت بنیان خانواده عنوان کرد و گفت: در این راستا آموزش‌های پیش از ازدواج را در دستور کار قرار داده ایم.

وی از ایجاد سامانه تصمیم در 22 استان برای اجرای مشاوره‌های قبل از طلاق خبر داد و اظهار داشت: ثابت ماندن شاخص طلاق در کشور نشان اثرگذاری عملکرد و تلاش تمام دستگاه‌ها است.

رئیس سازمان اجتماعی کشور با اشاره به بسته شدن پنجره جمعیتی در کشور اذعان داشت: انگیزه ازدواج در جوانان باید ارتقا یابد و در این راستا باید از ظرفیت خیران استفاده شود.

طرح افزایش آمار ازدواج در استان های کشور  در دستور کار است

معاون وزیر و رئیس سازمان اجتماعی کشور از در دستور کار قرار گرفتن اجرای طرح افزایش آمار ازدواج در استان های کشور بدین صورت من موثران هر استان زمینه و بستر یک هزار ازدواج را در استان خود فراهم کنند تا از کاهش ازدواج در کشور جلوگیری شود.

رستم وندی با تأکید بر اینکه باید خانواده زندانیان حمایت شوند خاطرنشان کرد: برای این مهم نیز باید برنامه‌ای مدون تدوین شود.

وی افزود: در حال حاضر سازمان اجتماعی کشور 25 هزار نفر از خانواده‌های زندانیان کشور را زیرپوشش برنامه‌های حمایتی خود قرار داده است.

طرح‌های ابتکاری در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی حمایت می‌شود

رئیس سازمان اجتماعی کشور با اشاره به فعالیت گسترده خیران در استان سمنان گفت: از ظرفیت این خیران باید در کاهش آسیب‌های اجتماعی بهره گرفت.

رستم وندی با بیان اینکه الگوی محله محوری طرحی است که از سوی استان سمنان مطرح‌شده است گفت: این طرح قابلیت اجرا در تمام کشور را دارد.

وی بیان داشت: نظام مراقبت روانی و اجتماعی کشور با هدف غربالگری و درمان آسیب‌های اجتماعی در سراسر کشور ایجاد می‌شود.

رئیس سازمان اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: تمامی طرح‌های ابتکاری در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی مورد حمایت قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ش

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های سطح استان ارجاع شده است گفت: بیش از ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس استان منجر به مصالحه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار جمال سلمانی اظهار کرد: مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرایم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های مؤثری برداشته‌اند.

وی افزود: با پای کار آمدن سازمان‌های حمایتی، و دخیل در حوزه آسیب‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ورود کرد.

فرمانده انتظامی استان ایلام اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران و مددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، تعداد ۱۱ هزار و ۲۸۹ پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

سلمانی با بیان اینکه ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است، اضافه کرد: مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه‌اندازی شده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی حل و فصل شود بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

فرمانده انتظامی استان ایلام افزود: شهروندان می‌توانند با شماره گیری شماره ۰۹۶۵۸۰ ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره‌مند شوند.

کد خبر 751140

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند