Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ مدیرکل بهزیستی استان قزوین طلاق را یکی از معضلات اصلی امروز جامعه دانست و گفت: نگاه سطحی به ازدواج و عدم آگاهی به مباحث تشکیل خانواده سبب افزایش طلاق در کشور شده است. - اخبار استانها -

علیرضا وارثی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین اظهار داشت: طرح‌های سلامت محور حوزه روان در دوران پیش از ازدواج برای پسران و دخترانی که در سن ازدواج هستند و در شرف زندگی مشترک قرار دارند توسط مراکزی از سازمان بهزیستی انجام می‌شود تا جوانان با موضوعات اجتماعی بدون هیجان، با یک تصمیم عقلانی و شناخت صحیح، انتخاب درست را برای زندگی مشترک خودشان فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی طلاق را یکی از معضلات اصلی امروز جامعه دانست و افزود: یکی از اشکالات عمده‌ای زندگی‌های مشترک که در سامانه طلاق داریم و مشاهده می‌کنیم عدم شناخت زن و شوهر نسبت به یکدیگر و به نوعی شناخت‌های ظاهری است.

وارثی عنوان کرد: پسران و دختران جوانی هستند که با کلی عشق و علاقه به یگدیکر زندگی مشترک را تشکیل داده اما تنها پس از یک سال، تصمیم بر جداشدن می‌گیرند که این نشان می‌دهد که نگاه‌های طرفین به ازدواج سطحی بوده و آگاهی درست نسبت به مباحث ازدواج و تشکیل خانواده نداشتند.

مدیر کل بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: چه خانم و چه آقا که زندگی مشترک را تجربه‌ کرده‌اند، پس از طلاق با تبعات منفی ناشی از جدا شدن روبه‌رو می‌شوند به علاوه آسیب‌های فراوانی نیز آن افراد را تهدید خواهد کرد چه بسا بستری برای تولید آسیب نیز می‌تواند فراهم شود.

تابستان و پاییز پرازدواج در اردبیل؛ کاهش تولد در 8 ماه اخیر«جزئیات بودجه 1400»|وام ازدواج ثابت ماندآمار ازدواج در استان بوشهر 10درصد افزایش یافت

وی با بیان اینکه طرح زندگی-خانواده پیشگیری از طلاق را برای بهبود و افزایش آگاهی خانواده‌ها و جلوگیری از طلاق دنبال می‌کنیم ادامه داد: به عنوان مثال متاسفانه خانم‌ها به حقوق خودشان از قبیل مهریه و نفقه آگاهی ندارند و تازه در دادگستری هنگام طلاق با این موضوعات آشنا می‌شوند.

وارثی خاطرنشان کرد: طرح جامع مراقبت از خانواده که همان سامانه تصمیم است در تمام شهرهای استان به جز البرز و آوج انجام شده این در حالی است در حال رایزنی برای تجهیز کردن این دو منطقه به سامانه تصمیم هستیم و بنا شده کسانی که به صورت توافقی قصد جدا شدن از هم دارند قبل از مراجعه به دادگستری به مراکز جامع مراقبت از خانواده (سامانه تصمیم) رجوع کنند.

مدیر کل بهزیستی استان قزوین با اشاره به اینکه بیش از 25 درصد سازش را در نتیجه مراجعه زوجین به سامانه تصمیم شاهد بودیم افزود: اگر رجوع به سامانه تصمیم پیش از ازدواج اجباری شود بیش از 90 درصد خانواده‌ها از طلاق فاصله می‌گیرند، سلایق محدود می‌شود و بنای خانواده‌ها مستحکم‌تر خواهد شد همچنین در عمل آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجتمع خدمات بهزیستی و توانبخشی شهدای هفتم تیر استانداری قزوین ازدواج دانشجویی مجتمع خدمات بهزیستی و توانبخشی شهدای هفتم تیر استانداری قزوین ازدواج دانشجویی سامانه تصمیم زندگی مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری