Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیروم‌وند با اشاره به فعالیت سامانه «تصمیم» در چارچوب طرح کاهش و کنترل طلاق گفت: فعالیت این سامانه نقش موثری جهت سازش زوجین و کاهش طلاق دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «فرحناز بیروم‌وند» ظهر امروز (سه شنبه ۲۱ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: سامانه «تصمیم» در جهت ایجاد سازش میان افراد خواهان طلاق و خدمت‌رسانی از طریق مراکز مشاوره برای زوجین و پیشگیری از این معضل اجتماعی، از فروردین‌ماه سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی شده است که با بررسی اختلافات زوجین، زمینه‌های سازش و حفظ و انسجام خانواده را فراهم می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره بهزیستی اندیمشک با اشاره به افزایش تنش ناشی از اختلاف زوجین با مراجعه به دادگاه افزود: استفاده و دریافت خدمات مشاوره خانواده از طریق سامانه «تصمیم» و بهره‌مندی از دانش کارشناسان متخصص، فرصتی برای حل اختلافات زوجین فراهم می‌کند تا با سازش کردن قبل از ورود به سیستم انتظامی و قضائی، از وقوع طلاق جلوگیری کنند.

 

وی اذعان کرد: علت‌های مختلفی می‌تواند باعث طلاق شود که اختلافات خانوادگی، وضعیت بد اقتصادی و نداشتن مهارت‌های زندگی و دانش کافی زوجین از جمله دلایل این امر به شمار می‌آیند.

 

بیروم‌وند در خصوص توانمندسازی خانواده‌ها و پیشگیری از طلاق و عوارض ناشی از آن تصریح کرد: افراد متقاضی طلاق با ثبت‌نام در سایت zaman.behzisti.net می‌توانند نوبت مشاوره دریافت کنند و بعد از آن با دادن اطلاعات اولیه به کارشناس ارزیاب بهزیستی، به مراکز مشاوره معرفی می‌شوند و در مرحله بعد با گذراندن جلسات مشاوره تخصصی در صورت سازش به خانواده بر می‌گردند ولی در صورت نیاز به طلاق افراد متقاضی، معرفی آنها به دفاتر پیشخوان قضائی جهت ادامه روند مراحل قانونی صورت می‌گیرد.

 

وی عنوان کرد: یکی از مزایای استفاده از این سامانه برای افراد نیازمند با توجه به شرایط مالی فرد، عدم پرداخت حق مشاوره و یا ارائه درصدی از تخفیف حق مشاوره است که به نوعی از یارانه بهزیستی برخوردار می‌شوند و به همین دليل انجام مشاوره و صرف زمان برای زوجین می‌تواند فرصتی برای بازگشت به زندگی باشد.

 

رئیس اداره بهزیستی اندیمشک با اشاره به اینکه بهزیستی چهار مرکز مشاوره فعال دارد بیان کرد: ارتقاء مهارت‌های زندگی و حفظ انسجام خانواده‌های در معرض طلاق و ایجاد زمینه‌های سازش ماندگار، از جمله اهداف این سامانه هستند که به راحتی در دسترس عموم قرار دارد.

 

وی ادامه داد: اطلاع‌رسانی به جامعه هدف، ارائه خدمات مشاوره‌ای و مداخلات کاملا تخصصی و حمایت‌های اجتماعی مهم‌ترین راهکارها برای جلوگیری از فروپاشی یک زندگی هستند.

 

بیروم‌وند اضافه کرد: سامانه «تصمیم» جهت نوبت‌دهی اینترنتی درخواست طلاق توافقی، طلاق یک‌طرفه به درخواست زوج و یا زوجه توسط سازمان بهزیستی کشور راه‌اندازی شده است.

 

وی یاد آور شد: تفاهم‌نامه آغاز فعالیت سامانه «تصمیم» صبح امروز با حضور رئیس دادگستری و دادستان اندیمشک به امضا رسید و به دفاتر قضائی رسما اعلام شد و همچنین اطلاع‌رسانی در سطح شهرستان توسط اداره بهزیستی صورت می‌گیرد.

 

پایان پیام/661

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازش زوجین سامانه تصمیم کاهش طلاق بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته

مدیرکل ثبت احوال کردستان از کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج و ۱.۶ درصدی طلاق در سال گذشته در استان خبر داد.

علی جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: سال گذشته ۲۱ هزار و ۱۲۵ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶.۱ درصد کاهش داشته است.

وی تعداد ولادت شهری را ۱۵۴۵۲ واقعه و روستایی را ۵۶۷۳ واقعه اعلام کرد و افزود: تعداد ولادت ثبت شده پسران ۱۰ هزار و ۹۰۹ واقعه و ولادت ثبت شده دختران ۱۰ هزار و ۲۱۶ واقعه بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان خاطرنشان کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت برابر ۱۰۶.۸ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه دختر حدود ۱۰۷ واقعه پسر به ثبت رسیده است.

جوکار با بیان اینکه بیشترین ولادت ثبت شده مربوط به مادران گروه سنی ۳۴-۳۰ سال با حدود ۱.۳۰ درصد بوده است، ادامه داد: میانگین سن مادران در ولادت‌های ثبت شده ۳۰.۹۵ سال بوده است.

ثبت ۴۰۵ مورد دوقلوزایی در کردستان

وی اضافه کرد: از مجموع ۲۱۱۲۵ واقعه ولادت ثبت شده، ۴۰۵ واقعه دوقلوزایی و ۱۱ واقعه سه‌قلوزایی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان گفت: فراوانی پنج نام اول پسران سال گذشته در استان به ترتیب شاهان ۴۷۸ مورد، محمد ۴۴۸، آیهان ۳۷۳ مورد، میران ۲۶۹ و آراد ۲۰۲ مورد بوده است.

جوکار فراوانی پنج نام اول دختران را نیز ماهلین با ۳۷۴ مورد، دلوین ۳۶۱، آنیا ۳۳۹، نورا ۱۹۲ و نیلا ۱۳۲ مورد اعلام کرد.

افزایش ۳.۳ درصدی وفات در کردستان

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۸۱۴۱ واقعه وفات در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۳ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان تعداد وفات ثبت شده در مردان استان را ۴۶۴۸ واقعه و در زنان ۳۴۹۲ واقعه اعلام و تصریح کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت وفات برابر ۱۳۳.۱ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه وفات ثبت شده در زنان، حدود ۱۳۳ واقعه وفات مردان به ثبت رسیده است.

جوکار اضافه کرد: میانگین سن مردان فوت شده ۶۴.۴۳ سال و میانگین سن زنان فوت شده را ۷۰.۶۵ سال بوده است.

کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج در کردستان

وی گفت: سال گذشته ۱۲۶۰۱ واقعه ازدواج در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۹ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین ازدواج ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۲۹-۲۵ سال به تعداد ۳۸۵۷ مورد بوده که به روایتی ۳۰.۶ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار تاکید کرد: بیشترین ازدواج ثبت شده زنان مربوط به گروه سنی ۲۴-۲۰ سال به تعداد ۳۳۴۳ مورد بوده که به روایتی ۲۶.۵ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

وی اضافه کرد: میانگین سن ازدواج بار اول مردان استان ۲۸.۲۳ سال و میانگین سن ازدواج بار اول در زنان ۲۴.۱۵ سال بوده است.

کاهش ۱.۶ درصدی طلاق در کردستان

مدیرکل ثبت احوال کردستان تصریح کرد: در سال گذشته ۵۲۲۵ واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۶ درصد کاهش داشته است.

جوکار افزود: بیشترین طلاق ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۱۱۵۶ مورد بوده که به روایتی ۲۲.۱ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین طلاق ثبت شده در زنان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۹۸۹ مورد بوده و به روایتی ۱۸.۹ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار اظهار کرد: میانگین سن طلاق بار اول مردان ۳۶.۹۳ سال و میانگین سن طلاق بار اول در زنان استان را ۳۲.۲۴ سال است.

کد خبر 751027

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در اصفهان/ ورود سامانه بارشی به استان جدید از امروز
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی/ گانتز: شانس توافق کاهش یافت
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند