Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴.۵ درصد موارد ثبت شده در سامانه تصمیم در این استان منجر به سازش شده است، گفت: انتظار می‌رود که مراکز مشاور خانواده قوه قضاییه ضمن شناسایی موانع و مشکلات موجود در مسیر اجرای کار و رفع آنها، زمینه افزایش صلح و سازش در پرونده‌های طلاق را فراهم نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - یدالله موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان در دومین آئین تحلیف و اعطای پروانه فعالیت مشاوران خانواده قوه قضاییه در استان بیان کرد: پیام کلی ساختارسازی‌ها و تلاش‌ها برای فعالسازی مراکزی از جمله مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه این است که باید بر اساس همکاری همه عوامل ذی مدخل و به کارگیری امکانات و توانمندی‌های موجود، در حد توان از آسیب دیدگی کانون خانواده جلوگیری شود.
وی برارزیابی اقدامات انجام شده در مراکز مشاوره قوه قضاییه در بازه‌های زمانی معقول و منطقی تاکید کرد و افزود: با بررسی عملکرد این مراکز متوجه خواهیم شد تا چه میزان در ایجاد صلح و سازش بین زوجین موفق بوده ایم.
موحد، با بیان این مطلب که نقش مشاوران خانواده در رفع اختلافات بین زوجین بسیار اثرگذار است، خطاب به مشاوران خانواده اظهارداشت: انتظار می‌رود که از هیچ کوششی برای بقای خانواده‌ها و زوجینی که به مراکز مشاوره ارجاع می‌شوند، دریغ نکنید، زیرا اگر مسائل حاشیه‌ای مداخله کرده و یا قصوری در راستای ارائه مشاوره به زوجین و ایجاد صلح و سازش در بین آن‌ها صورت گیرد، فاجعه آفرین خواهد بود.
وی، اظهارنظر‌ها و نظرات ارائه شده از سوی مشاوران خانواده را بسیار مهم و حساس توصیف کرد و افزود: امید است که تلاش و همت شما در توسعه صلح و سازش در بین زوجین مفید واقع شده و شاهد افزایش کاهش بخش زیادی از پرونده‌های طلاق باشیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: در روند رسیدگی به پرونده‌های مربوط به طلاق باید دردمندانه به فکر حل مشکلات بین زوجین باشیم تا در نهایت سلامت جامعه و کشور ارتقاء یابد.
موحد، تاکید کرد: تلاش مشاوران خانواده قوه قضاییه در راستای ایجاد صلح و سازش بین زوجین بسیار مهم و اثرگذار است.
در این آئین، مشاوران قوه قضاییه متن سوگندنامه حرفه‌ای مربوطه را قرائت کردند.   بیشتر بخوانید: توسعه مشاوره‌های خانواده از ضروریات اجتماعی است   انتهای پیام/ برچسب ها: کاهش آسیب های اجتماعی دعاوی خانوادگی دستگاه قضایی کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاهش آسیب های اجتماعی دعاوی خانوادگی دستگاه قضایی کرمان خانواده قوه قضاییه مشاوران خانواده استان کرمان صلح و سازش بین زوجین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۴۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اولین آزمون بر خط الگوهای برتر مشاوره مراکز آموزشی استان بوشهر خبر داد، امروز ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در مرحله استانی و به صورت آنلاین (برخط) و هماهنگ برگزار شد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: پس از ابلاغ دستورالعمل اجرایی نخستین جشنواره الگوهای برتر مشاوره به استان‌ها، منظور انتخاب کارشناسان برتر مشاوره مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای استان، آزمون تئوری مذکور به منظور رقابت ۱۵ نفر از کارشناسان مشاوره مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان، روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری در مرحله استانی به صورت هماهنگ و آنلاین برگزار شد.

وی افزود: جشنواره الگوهای برتر مشاوره در ۲ مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود و امروز در بخش استانی ۱۵ نفر از کارشناسان مشاوره مراکز آموزشی استان به صورت آنلاین با هم به رقابت پرداختند.

وی افزود: نتیجه این آزمون در کنار شاخص‌های عملکردی و توسعه فردی، مشاوران برتر مراکز آموزشی استان‌ها را در مرحله اول تعیین خواهد کرد.

دراهکی اهداف برگزاری این جشنواره را، شناسایی مشاوران برتر مراکز آموزشی و بهره گیری از توانمندی آنان، تشکیل بانک اطلاعاتی از برترین شیوه‌های ارائه مشاوره به مهارت جویان، فرهنگ سازی، ارتقای جایگاه مشاوران در مراکز و تاکید بر نقش مشاوره در هدایت مهارت جویان، ایجاد انگیزه در مشاوران به منظور بهبود عملکرد با بهره گیری از توانایی‌های فردی استفاده از ظرفیت‌های موجود، کمک به بهبود فرآیند جذب و نگهداشت کارآموزان در مراکز آموزشی و انتقال تجارب و مستندسازی رویه‌های مؤثر و خلاقیت‌ها عنوان کرد.

دراهکی تصریح کرد: مرحله کشوری به صورت عملی برگزار خواهد شد و کارشناسان مشاوره که توانسته‌اند امتیاز کافی را برای حضور در مرحله نهایی کسب کنند با هم به رقابت می‌پردازند و در پایان، کارشناس مشاوره برتر معرفی خواهند شد.

دراهکی گفت: در مرحله کشوری آزمون عملی با موضوعات؛ ارائه عملی مصاحبه مشاوره‌ای خلاقانه و ابتکاری، ارائه الگوی مشاوره و هدایت آموزشی و شغلی به همراه نوآوری و ارائه طرح پژوهشی مرتبط با مشاوره برگزار خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: در هفته ملی مهارت، از برگزیدگان نهایی به عنوان مشاوران برتر ملی، با معرفی الگوی مشاوره برتر از ایشان تقدیر خواهد شد.

کد خبر 6098264

دیگر خبرها

  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند