Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید بهرام‌زاده معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۴۵ مرکز مشاوره خانواده در استان، اظهار داشت: برای ثبت در خواست طلاق، سامانه‌ای اینترنتی به نام سامانه تصمیم راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: زوجینی که تصمیم به طلاق دارند باید با ثبت‌نام در سامانه تصمیم، نوبت بگیرند و بعد از غربالگری و تکمیل فرم مشخصات پرونده به یکی از مراکز مشاوره ارجاع می‌شوند و این مراکز بابت هر پرونده درخواست طلاق در مدت ۴۵ روز ۵ جلسه بین زوجین تشکیل می‌دهد و برای ایجاد صلح و سازش بین زوجین تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه ضمن ارائه گزارش ۹ ماهه این مراکز در استان، گفت: آمار خوبی در موارد ایجاد سازش داریم و حتی اگر یک مورد نیز سازش ایجاد شود، از فروپاشی یک خانواده جلوگیری خواهد شد و این کار بسیار ارزشمند است.

وی تصریح کرد: براساس آمار، در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ حدود ۱۷ درصد سازش در متقاضیان طلاق داشتیم در صورتی که میانگین کشوری آن ۱۴ درصد است.

بهرام‌زاده در پایان، یادآور شد: مهمترین دلایل طلاق، اعتیاد، عدم مسئولیت‌پذیری، نداشتن مهارت‌ها و پایین بودن آستانه تحمل، بی‌احترامی، بی‌توجهی و بددهنی است.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس طلاق مرکز مشاوره سازش ۱۷ درصد سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است

علی بخش شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سطح استان ۹ مرکز خرید راه اندازی شده که از این تعداد ۲ مرکز خرید گندم و کلزا متعلق به کهگیلویه است

وی با بیان اینکه تجهیزات لازم در مراکز خرید فراهم شده است، خاطر نشان کرد: کشاورزان در مورد تحویل محصول مازاد بر مصرف خود دغدغه‌ای نداشته باشند.

مدیرکل تعاون روستایی استان تاکید کرد: سعی بر آن است در جهت رفاه حال کشاورزان مراکز خرید در کهگیلویه به صورت شبانه روزی فعال شود.

شجاعی با اشاره به ثبت اراضی کشاورزان در سامانه کشت خاطر نشان کرد: به کشاورزانی که قرارداد خود را در این سامانه ثبت کرده‌اند به ازای هر تن از مزرعه تا مرکز خرید مبلغ میزان ۱۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: تشویقی در نظر گرفته شده به ازای هر تن به فردی تعلق می‌گیرد که محصول خود را بنام خود در سامانه کشت قراردادی ثبت کند.

کد خبر 6097712

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند